THE GREEK RADIOYET FORUM

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ....!

ΦόρουμCalendarΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ LIΚΕ
♥♥♥ ΚΑΝΕ LIKE ! ♥♥♥
RADIOYET! LIVE!
free forum
free forum
Πρόσφατα Θέματα
» Η μικρή μου συλλογή (Sinclair_Jim)
Τετ Apr 04, 2012 4:29 pm από panosko

» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΙΑ!!!!
Σαβ Feb 12, 2011 2:42 am από OrtanSIA

» Τι θ' ακούσουμε σήμερα !!!
Τρι Feb 01, 2011 5:20 pm από Chris The Yet!

» MAME PROJECT
Σαβ Jan 29, 2011 2:46 am από Sinclair_Jim

» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!!!!!!!
Τετ Jan 12, 2011 12:22 pm από Sinclair_Jim

» VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Κυρ Jan 02, 2011 6:56 am από Chris The Yet!

» Three in a row
Τετ Dec 29, 2010 2:37 pm από Sinclair_Jim

» Ρεκορ Μυνηματων στο Radioyet!
Τετ Dec 29, 2010 2:34 pm από Sinclair_Jim

» ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ RADIOYET!
Πεμ Dec 23, 2010 8:11 am από Chris The Yet!

» ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...
Κυρ Dec 12, 2010 9:35 am από Chris The Yet!

» Metal Looney 12/12
Σαβ Dec 11, 2010 10:23 pm από Darth_Cotsos

» η ιστορία της υποδούλωσής σου: οι "ανθρώπινες φάρμες"
Παρ Dec 10, 2010 1:59 am από Chris The Yet!

» Μα ειναι δυνατον παιδια??? Γιατι τοσο μισος και τοση Βια???
Τετ Dec 08, 2010 5:43 am από Chris The Yet!

» ΕΚΤΑΚΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ RADIOYET ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ...
Δευ Dec 06, 2010 6:32 am από Chris The Yet!

» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν… του Mark Weisbrot
Πεμ Dec 02, 2010 4:00 pm από Chris The Yet!

VISITORS
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Share | 

Αστρική προβολή

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αστρική προβολή   Πεμ Sep 30, 2010 1:32 am

γι' αυτο το εβαλα φιλε κι εγω φιλε Νικο, γιατι λεει πολλες λεπτομεριες και συνεπως η αστρικη προβολη με τα διαυγη ονειρα ειναι το ιδιο πραγμα....απλα ονειρευομαστε και τιποτε παραπανω
Επιστροφή στην κορυφή Go down
CaptenMorgan

Αριθμός μηνυμάτων: 27
Ημερομηνία εγγραφής: 14/09/2010
Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αστρική προβολή   Πεμ Sep 30, 2010 2:15 am

Φίλε , ζήτησες την γνώμη μου .
Στην εγραψα .
Δεν την σχολίασες καθόλου.
Μου έβαλες ένα κείμενο και συμπλήρωσες από κάτω:
Εγω πιστεύω πως η ''Αστρική Προβολή'' που λένε δεν είναι τίποτε άλλο από τα Διαυγή Όνειρα
και μετά λες “συνεπώς είναι το ίδιο πράγμα”.
οκ Γιάννη ότι πεις εσύ.

Question Question Question
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αστρική προβολή   Πεμ Sep 30, 2010 6:16 am

Νικο επειδη ζητας κι εσυ την γνωμη μου πραγμα που ηθελα ν΄αποφυγω, παρολα αυτα, οκ θα στην πω. Με αφορμη ομως το προηγουμενο θεμα, (παραξενο ονειρο) που πηρε αλλη εκταση και τροπη και δημιουργηθηκαν ισως και καποιες παρεξηγησεις δεν θα ηθελα εδω, να πω και παρα πολλα πραγματα.

Λοιπον θα πω για αλλη μια φορα την γνωμη μου ξεκαθαρα οτι δεν πιστευω σε τετοιου ειδους ''ανεξηγητα φαινομενα'' ξεκινωντας παντα απο την ιδια την λεξη. Πολλοι αναφερομενοι στο ''ανεξηγητο'' θεωρουν οτι επειδη δεν βρισκουν την λυση οι ιδιοι για οτι συμβαινει για τον εαυτο τους, οτι ετσι πρεπει να συμβαινει και στους υπολοιπους. Αλλα ομως δεν στεκονται μοναχα εκει, αλλα κατατασουν και σε γενικες γραμμες ολο το συνολο που τους περιβαλλει αγνοωντας βεβαια καποιους οι οποιοι εχουν την λυση για το τι συμβαινει. Στο τελος δημιουργειται παντοτε μια κοντρα, γιατι μερικοι ειναι φανατικοι της αποψης και γενικα του ''ανεξηγητου'' .

Η γνωμη μου ειναι για ακομη μια φορα οτι ολα αυτα ξεκινουν απο τον εγκεφαλο μας γιατι ειναι επιστημονικα αποδειγμενο και οχι μονο, αλλα και εμπρακτα με πολλα παραδειγματα μεσα στην ιδια μας την ζωη. Ο ανθρωπινος εγκεφαλος μας εχει μερικα σοβαρα και γενικα προβληματα....., τι εννοω;:

1-φανταζεται και ακουει πραγματα τα οποια καν δεν ειναι υπαρκτα σε ολους μας (Σχιζοφρενεια).

2-κοιμαται, παραμιλαει και σηκωνεται χωρις να το ξερει ο ιδιος (Υπνοβατης).

3-παθαινει (επιληψια) ηλεκτρική διαταραχή του εγκεφαλου που ο ασθενης εμφανιζει συνθετες ψευδαισθησεις, νοητικες διαταραχες, απωλεια συνειδησης, κινητικη δυσλειτουργια.

4
5
6
7

......ΚΛΠ.

Αυτα τα παραπανω παραδειγματα και αλλα πολλα, συνδραμουν σε οτι εχει σχεση με γενικα με τον ανθρωπο και τις ''ανεξηγητες'' συμπεριφορες μιας μεριδας ατομων, πχ. ανεξηγητα ονειρα, αστρικη προβολη, τηλεκινηση, κλπ.

Τελος εγω πιστευω και θα το ξαναπω για ακομη μια φορα, πως ο ανθρωπος αν εκρυβε τετοιες δυναμεις (αστρικα ταξιδια της ψυχης κλπ) θα ειχε και τον τροπο ν΄ ανακαλυψει και μας δημιουργησε και απο ποιο ''αυγο'' προηλθαμε. Ετσι με τον τροπο αυτο θα εβγαζαν και απο τον κοπο πολλους επιστημονες που '' την ψαχνουν την δουλεια '' απο αρχαιοτατων χρονων και θα ειχε κανει τον κοσμο μας πολυ ποιο καλυτερο, ειρηνικο και λιγοτερο πολυπλοκο απ΄ οτι ειναι σημερα.

Ο ανθρωπος το μονο που εχει στην κατοχη του αυτη την στιγμη λειτουργικο, ειναι το ενστικτο (οπως και τα ζωα) και που πιστευω παρα πολυ σ΄ αυτο, γενικα ειναι μια αισθηση σοβαρη, που μπορεις ν΄ αντιληφθεις τα παντα αν το εχεις και ανεπτυγμενο, εστω και αν καποιο οικειο προσωπο, ειναι στην αλλη ακρη της Γης.

Παιδια θα ξαναπω την γνωμη μου και παλι ανοιχτα και ελπιζω οτι δεν θα παρεξηγηθω και αυτη την φορα:

Εγω πιστευω ακραδαντα οτι οποιος νομιζει οτι ειναι κατι το διαφορετικο, δηλαδη: οτι εχει καποιες δυναμεις extra, (βλεπε Γιουρι Γκελλερ, Ντειβιντ Κοπερφιλτ κλπ.) κανει μετεωριση (πεταει), βλεπει το μελλον, λυγιζει κουταλια, κουναει με το μυαλο του ολοκληρα βουνα και γενικα δηθεν πιστευει κατα-βαθος οτι ειναι ο superman ,αλλα ο ιδιος ''και καλα'' δεν το ξερει, χρηζει για ΄μενα νοσηλεια αμεσως, (Δαφνι και Δρομοκαιτειο) μερια και να παει τον κοιταξουν επιγοντως.

Φιλε μου Νικο ελπιζω καταλαβες λοιπον γιατι δεν ηθελα να πω την γνωμη μου εδω, γιατι πραγματικα ζουμε σε μια υποτιθεμενη ''δημοκρατια'' και ο καθενας μπορει να πιστευει και λεει οτι θελει.

Φιλικα johnk10

Έχει επεξεργασθεί από τον/την johnk10 στις Πεμ Sep 30, 2010 8:54 am, 7 φορές συνολικά
CaptenMorgan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αστρική προβολή   Πεμ Sep 30, 2010 7:55 am

όχι Γιάννη
κάνεις λάθος δεν ζήτησα την γνώμη σου. Eσύ ζήτησες την δική μου και οταν τη ζητάς έχεις νομίζω την υποχρέωση να κάνεις κάποια σχόλια πάνω σε αυτά που είπα . Σε αυτά όμως.
Οχι κείμενα από το ιντερνετ και με ένα "εγώ πιστευω"μετα , να νομίζεις πώς έδωσες επιστημονική εξήγηση. Με συγχωρείς αλλά είσαι εντελώς λάθος.

Αυτά από μένα πάω για το τρελάδικο τώρα και ελπίζω να βάλουν και τον Χρήστο κοντά για να τα λέμε.

καλή σου νύχτα .
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αστρική προβολή   Πεμ Sep 30, 2010 8:38 am

Νικο μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις. Εγω σου εδωσα μια εξηγηση μεσω internet πανω σ΄αυτο που το θεμα που συζητησαμε, αλλα και για ν΄αποφυγω τις αντιπαραθεσεις...οκ?, δεν σε καλυψε....Υστερα σου εγραψα καθαρα την γνωμη μου ετσι οπως μου ειπες για να το σχολίασω εγω ο ιδιος, αλλα βλεπω και παλι να το παιρνεις προσωπικα.....τωρα τι να πω? δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο συνεπως ''λιγα λογια ν΄αγαπιομαστε''

Παντως εσυ δεν εδωσες καμια απαντηση πανω σ΄αυτα που σου εγραψα για να πεις την γνωμη σου.

Καλη σου μερα
CaptenMorgan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αστρική προβολή   Πεμ Sep 30, 2010 4:38 pm

Την γνώμη μου για τη διαφορά αστρικής προβολής και συνειδητού ονειρέματος την εξήγησα στη αρχή. Γυρνά και διάβασε τα πάλι με προσοχή. Αν και δεν νομίζω πως έχεις τέτοια διάθεση. Τη γνώμη μου για το κείμενο πάλι ,την είπα . Όσο για τα τελευταία που είπες , την προσωπική σου άποψη δηλαδή και όχι το αντιγραμμένο κείμενο ,τι να πω?

Ο δικός μου ο εγκέφαλος , ειδικά , και μάλιστα τώρα τελευταία, έχει πολλά προβλήματα. επειδή λοιπόν δεν θέλω να αποχτήσει και άλλα μια λύση βλέπω:

ζήτω η τρελαααααα !!!!!

Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την CaptenMorgan στις Πεμ Sep 30, 2010 9:45 pm, 1 φορά
Sinclair_Jim
ADMISTRATEUR
ADMISTRATEUR

Αριθμός μηνυμάτων: 206
Ημερομηνία εγγραφής: 03/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αστρική προβολή   Πεμ Sep 30, 2010 5:42 pm

Κάποιοι αρκούνται στο 10% του εγκεφάλου που χρησιμοποιούν, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να εξερευνήσουν και το υπόλοιπο 90%, δικαίωμα τους και στους μεν, αλλά και στους δε...

Αστρική προβολή

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
THE GREEK RADIOYET FORUM :: Ψυχολογία και Σεξ :: Παραψυχολογία...-