Νικο επειδη ζητας κι εσυ την γνωμη μου πραγμα που ηθελα ν΄αποφυγω, παρολα αυτα, οκ θα στην πω. Με αφορμη ομως το προηγουμενο θεμα, (παραξενο ονειρο) που πηρε αλλη εκταση και τροπη και δημιουργηθηκαν ισως και καποιες παρεξηγησεις δεν θα ηθελα εδω, να πω και παρα πολλα πραγματα.
Λοιπον θα πω για αλλη μια φορα την γνωμη μου ξεκαθαρα οτι δεν πιστευω σε τετοιου ειδους ''ανεξηγητα φαινομενα'' ξεκινωντας παντα απο την ιδια την λεξη. Πολλοι αναφερομενοι στο ''ανεξηγητο'' θεωρουν οτι επειδη δεν βρισκουν την λυση οι ιδιοι για οτι συμβαινει για τον εαυτο τους, οτι ετσι πρεπει να συμβαινει και στους υπολοιπους. Αλλα ομως δεν στεκονται μοναχα εκει, αλλα κατατασουν και σε γενικες γραμμες ολο το συνολο που τους περιβαλλει αγνοωντας βεβαια καποιους οι οποιοι εχουν την λυση για το τι συμβαινει. Στο τελος δημιουργειται παντοτε μια κοντρα, γιατι μερικοι ειναι φανατικοι της αποψης και γενικα του ''ανεξηγητου'' .
Η γνωμη μου ειναι για ακομη μια φορα οτι ολα αυτα ξεκινουν απο τον εγκεφαλο μας γιατι ειναι επιστημονικα αποδειγμενο και οχι μονο, αλλα και εμπρακτα με πολλα παραδειγματα μεσα στην ιδια μας την ζωη. Ο ανθρωπινος εγκεφαλος μας εχει μερικα σοβαρα και γενικα προβληματα....., τι εννοω;:
1-φανταζεται και ακουει πραγματα τα οποια καν δεν ειναι υπαρκτα σε ολους μας (Σχιζοφρενεια).
2-κοιμαται, παραμιλαει και σηκωνεται χωρις να το ξερει ο ιδιος (Υπνοβατης).
3-παθαινει (επιληψια) ηλεκτρική διαταραχή του εγκεφαλου που ο ασθενης εμφανιζει συνθετες ψευδαισθησεις, νοητικες διαταραχες, απωλεια συνειδησης, κινητικη δυσλειτουργια.
4
5
6
7
......ΚΛΠ.
Αυτα τα παραπανω παραδειγματα και αλλα πολλα, συνδραμουν σε οτι εχει σχεση με γενικα με τον ανθρωπο και τις ''ανεξηγητες'' συμπεριφορες μιας μεριδας ατομων, πχ. ανεξηγητα ονειρα, αστρικη προβολη, τηλεκινηση, κλπ.
Τελος εγω πιστευω και θα το ξαναπω για ακομη μια φορα, πως ο ανθρωπος αν εκρυβε τετοιες δυναμεις (αστρικα ταξιδια της ψυχης κλπ) θα ειχε και τον τροπο ν΄ ανακαλυψει και μας δημιουργησε και απο ποιο ''αυγο'' προηλθαμε. Ετσι με τον τροπο αυτο θα εβγαζαν και απο τον κοπο πολλους επιστημονες που '' την ψαχνουν την δουλεια '' απο αρχαιοτατων χρονων και θα ειχε κανει τον κοσμο μας πολυ ποιο καλυτερο, ειρηνικο και λιγοτερο πολυπλοκο απ΄ οτι ειναι σημερα.
Ο ανθρωπος το μονο που εχει στην κατοχη του αυτη την στιγμη λειτουργικο, ειναι το ενστικτο (οπως και τα ζωα) και που πιστευω παρα πολυ σ΄ αυτο, γενικα ειναι μια αισθηση σοβαρη, που μπορεις ν΄ αντιληφθεις τα παντα αν το εχεις και ανεπτυγμενο, εστω και αν καποιο οικειο προσωπο, ειναι στην αλλη ακρη της Γης.
Παιδια θα ξαναπω την γνωμη μου και παλι ανοιχτα και ελπιζω οτι δεν θα παρεξηγηθω και αυτη την φορα:
Εγω πιστευω ακραδαντα οτι οποιος νομιζει οτι ειναι κατι το διαφορετικο, δηλαδη: οτι εχει καποιες δυναμεις extra, (βλεπε Γιουρι Γκελλερ, Ντειβιντ Κοπερφιλτ κλπ.) κανει μετεωριση (πεταει), βλεπει το μελλον, λυγιζει κουταλια, κουναει με το μυαλο του ολοκληρα βουνα και γενικα δηθεν πιστευει κατα-βαθος οτι ειναι ο superman ,αλλα ο ιδιος ''και καλα'' δεν το ξερει, χρηζει για ΄μενα νοσηλεια αμεσως, (Δαφνι και Δρομοκαιτειο) μερια και να παει τον κοιταξουν επιγοντως.
Φιλε μου Νικο ελπιζω καταλαβες λοιπον γιατι δεν ηθελα να πω την γνωμη μου εδω, γιατι πραγματικα ζουμε σε μια υποτιθεμενη ''δημοκρατια'' και ο καθενας μπορει να πιστευει και λεει οτι θελει.
Φιλικα johnk10